Οι Δρόμοι της Ελιάς σε μεγάλη γιορτή για τη Μεσσηνία!

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής της περιοχής του και των προϊόντων της, διοργάνωσε τριήμερη Έκθεση-Παζάρι στην Αθήνα (Σταθμός Αττικό Μετρό «Σύνταγμα») στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2009.

2009-11-05-01

2009-11-05-02
κα. Κατερίνα Μπατζελή / κ. Γ. Καραμπάτος

Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποίησε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα. Κατερίνα Μπατζελή τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι παρουσία των βουλευτών Μεσσηνίας, Μεσσήνιων τυποποιητών και πολλών προσκεκλημένων.

Η τριήμερη μεσσηνιακή γιορτή εντάσσεται στο Πρόγραμμα Προβολής της Μεσσηνίας και της τοπικής γαστρονομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το οποίο υλοποιεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με στόχο την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής του.

 

Με τίτλο «Μεσσηνία, μια περιοχή 1000 γεύσεις, μια περιοχή 1000 όψεις», στην εκδήλωση προβλήθηκαν τα προϊόντα και η τοπική γαστρονομία καθώς και το τουριστικό προϊόν «Μεσσηνία» σε όλες του τις διαστάσεις (οικοτουρισμός, αγροτουρισμός, συνεδριακός τουρισμός).  

2009-11-05-03
The OLIVE TREE SHOP

Η εκδήλωση είχε χαρακτήρα γιορτής, με μουσική, γνωριμία με τη Μεσσηνία και γευσιγνωσίες παραδοσιακών μεσσηνιακών προϊόντων πολλά από τα οποία οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα όχι μόνο να δοκιμάσουν αλλά και να αγοράσουν.

 

Σε αυτή τη επιτυχημένη μεσσηνιακή γιορτή ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Δρόμοι της Ελιάς» ήταν υποστηρικτής και το «Μαγαζάκι των Δρόμων της Ελιάς» είχε περίοπτη θέση στον χώρο κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *