Διεθνής Έκθεση Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2012 στο Παρίσι

Για 2η  συνεχή χρονιά, οι «Δρόμοι της Ελιάς» συμμετείχαν σε αυτή τη σημαντική Διεθνή Έκθεση, που προσελκύει κάθε χρόνο τους επαγγελματίες του πολιτισμού και του τουρισμού από όλο τον κόσμο και χιλιάδες επισκέπτες από τη γαλλική πρωτεύουσα.

2012-12-02-1Στο πλαίσιο του κοινού προγράμματος μεταξύ Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Συμβουλίου της Ευρώπης  για τις Πολιτιστικές Διαδρομές , και μετά από πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πολιτιστικών Διαδρομών, οι «Δρόμοι της Ελιάς» συμμετείχαν σε αυτό το γεγονός το οποίο αυτή τη χρονιά ήταν αφιερωμένο στην πολιτιστική οικολογική κληρονομιά.

Η παρουσία των «Δρόμων της Ελιάς» στο περίπτερο του Συμβουλίου της Ευρώπης εντυπωσίασε τους επισκέπτες οι οποίοι πληροφορήθηκαν για το ευρωμεσογειακό τους  πρόγραμμα  χάρη στο ενημερωτικό υλικό και στα σύγχρονα επικοινωνιακά εργαλεία του περιπτέρου. Φυλλάδια, αφίσες, διαφημιστικά βίντεο ήταν διαθέσιμα, καθώς και μια διαδραστική καμπίνα, όπου το κοινό είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει «ζωντανά» τις διαδρομές.
Οι «Δρόμοι της Ελιάς» ξεχώρισαν επίσης και γευστικά με την προσφορά ελαιοκομικών προϊόντων, όπου οι ελιές Καλαμών, η πάστα ελιάς και το μεσσηνιακό ελαιόλαδο έκλεψαν την παράσταση!

2012-12-02-2 2012-12-02-3

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *