ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19 Ιουλίου 2008: Οι Οδοιπόροι των «Δρόμων της Ελιάς» θρηνούν ένα δικό τους άνθρωπο.

Χθες Σάββατο 19 Ιουλίου στις 5.30 το απόγευμα, στην πόλη Abasha, της Γεωργίας, έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Καλογερόπουλος, ένας από τους πρωτεργάτες του Οδοιπορικού, σε δυστύχημα που συνέβη όταν φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου κινούνταν οι μοτοσικλέτες που συμμετέχουν στο Οδοιπορικό. Ο Μιχάλης Καλογερόπουλος, 53 ετών, επιχειρηματίας – αρχιτέκτονας από την Αθήνα, ήταν ένας από τους θερμότερους φίλους των «Δρόμων της Ελιάς» και βασικός συντελεστής του σχεδιασμού και της υλοποίησης του φετινού Οδοιπορικού.
Το τραγικό συμβάν είναι μια από τις πιο σκληρές στιγμές στην ιστορία των «Δρόμων της Ελιάς» που πόνεσε όλους τους φίλους και τους υπόλοιπους  συμμετέχοντες που συνεχίζουν την πορεία τους όπως την είχε σχεδιάσει ο Μιχάλης των «Δρόμων της Ελιάς», πολύτιμος φίλος και υπέροχος  άνθρωπος.
Ο αρχηγός της Αποστολής και όλοι οι συνοδοιπόροι του απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη και του υπόσχονται πως θα συνεχίσουν το Οδοιπορικό   όπως εκείνος το είχε οραματιστεί.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *